Tuesday, June 20, 2017

Setelah sekian lama

Aduhh
Lama dah tak update blog
Idea pun dah makin kurang
Sebab sekarang kan dah byk media lain
Untuk share kehidupan seharian
Seperti Facebook, wechat, instagram
Semua main upload
N buat caption simple je
Tak perlu nak memgarang cerita seperti blog

Aktiviti kebelakangan ni pun
Takda yang interesting
Keja, lunch break balik rumah
Hantar ava pergi sekolah
Dia sekolah sesi petang

Weekend lagi lah sibuk
Hantar ava ke kelas ballet
Senentara tunggu dia balik
Memang lepak lah kat town

Pas ambik dia most of the time
Sambung lepak kat shopping mall
Tau2 keluar dari mall
Hari dah malam

Weekend ni pula nak raya
Persiapan semua belum buat
Baru sempat buat 3 jenis biskut
Tat nenas, sempetit dan biskut kacang tanah

Cushion, curtain semua belum cuci.
Rumah pun harapkan mak n apak bersihkan
Menyesal tak ambik cuti sebelum raya

Dah berumur ni, festival mendatar je
Cuma suka jumpa family, masa berziarah
Yang lelain memang meletihkan