Tuesday, April 28, 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com 19/04/20 To 28/04/20


This is Sticky Post

Scroll bawah tuk latest update






assalamualaikum semua
salam sejahtera

tuk semua kekawan blogger yang 
rajin baca blog aku yang tak seberapa ni
terima kasih bebanyak yea
aku amat menghargai korang

credit to google



since kita
masih dalam PKP kan
 bagi yang duk rumah je tu
or yang work from home (wfh)
maupun yang alternate antara
wfh dan keja cam aku
ataupun memang housewife or househusband
semua dijemput join segmen ni


kali ke 3 dalam sejarah
 aku buat segmen kat blog ni


syarat2nya

1. follow blog aku, nak buat jadi bloglist korang pun takpa
( 😍😍😍 sgt dialu-alukan) tapi bukan paksaan


2. buat satu entry tentang apa yang korang nak sangat
buat bila PKP ni berakhir 
(contoh, nak makan nasi ayam kat sini/sana,
nak cuci mata kat mall,
bak beriadah bersukan,
nak balik kampung
dan apa2 saja ya)

3. backlink entry korang kat entry ni k.

4. Tarikh segmen 19/04/2020 hingga 6.00am 28/04/2020

ada hadiah tau
tapi aku belum fikir apa lagi
sebab masa pkp ni
nak cari barang tuk bagi korang pun susah

undian hadiah adalah manual
nanti aku habaq camna
jangan risau, aku akan buat cara adil seadil adilnya

tolong support yea kekawan
sayang korang semua


credit to google













61 comments:

  1. Kalau saya nak balik kg..huhuhu

    ReplyDelete
  2. i wanna go back to my family.

    ReplyDelete
  3. make an entry about what you want to do after pkp dear

    ReplyDelete
  4. Join 😊

    https://ejulz.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Ummi join ;)

    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  6. wah.nak joinlah...tapi nanti dulu.tunggu esok. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://nrzlnar.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

      saya dah tolong add kat sini

      Delete
  7. sy join ya ^^
    https://www.siinurul.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  8. W'salam.
    Saya akan join segmen ini nanti, tungguuuu. :)

    ReplyDelete
  9. Okay, dah siap entri.

    https://aerillhassan.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    Jemput baca :)

    ReplyDelete
  10. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=0

    ReplyDelete
  11. Join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  12. Semoga jaya acaranya, kak.
    Salam dari Indonesia

    ReplyDelete
  13. done support! ^^

    https://www.aienienka.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  14. saya dah join...

    https://nrzlnar.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  15. Saya join semgmen ini :

    URL Blog :

    https://theredzachannelz.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda-lakukan-selepas-pkp-19042020-to-28042020.html

    Thank you.

    ReplyDelete
  16. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  17. gee join :))

    http://www.zianaeunos.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  18. Selamat bersegment...i wanna go back to school...hehehe...

    ReplyDelete
  19. saya joined :)
    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang.html?m=1

    ReplyDelete
  20. Apa saya boleh ikutan nulis macam ni?, Tapi jauh juga nak kirim ketempat ak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye juga kan, susah juga sebab bukan di Malaysia.
      apa pun terima kasih yea kerna sudi singgah di blog saya ini 😊😊😊

      Delete
  21. Saya join.

    https://inspiringsharing.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  22. om join jugak..

    http://www.ombakbergigi.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  23. join sini sis lily

    https://www.farhanajafri.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  24. Hi,

    Dah join segmen https://anisa-mylife.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    All the best

    ReplyDelete
  25. Wah menarik.. nanti mama join ye

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum tumpang join hehe

    https://silahhassy.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam. terima kasih support yea 😍

      Delete
  27. Doneeee, good luck all!

    https://www.nonasani.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  28. join juga.

    http://www.mrspip.com/2020/04/segmen-blog-by-shirven.html

    ReplyDelete
  29. I wanna go home and see my family ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar dear, insyaallah after pkp berakhir boleh lah jumpa family

      Delete
  30. Fuhh nasib baik sempat join. Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  31. yea peserta terakhir. Tq sebab support sis 😍😍

    ReplyDelete
  32. SAYA MENYAMBUT ANDA SEMUA DI PAGE INI
    INI IALAH CERITA SAYA

    Saya MURNI SANTI, seorang wanita, ibu, kakak dan rakan dari (Bekasi), Indonesia, saya seorang PENGURUS ESTATE SEBENAR dan saya telah mengalami banyak tekanan kewangan baru-baru ini, tidak ada yang mahu meminjam wang kepada kami untuk menyelesaikan projek komersial kami yang telah dibina dalam beberapa bulan sekarang. Saya telah ditipu oleh beberapa syarikat pinjaman palsu yang menuntut sejumlah wang daripada saya tanpa kami menerima pinjaman.

    Saya kecewa, suami saya berusaha sebaik mungkin dan menolong, saya akan membunuh diri kerana kesakitan, terlalu banyak ditanggung dan saya kehilangan harapan, sehingga saya diperkenalkan kepada SEMUA PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL sebuah syarikat pinjaman yang ditaja oleh bank dunia itu sendiri.

    Saya memutuskan untuk memohon pinjaman dan menghubungi syarikat itu, pegawai pinjaman mereka yang benar-benar memberi saya harapan dan memberitahu saya jangan bimbang syarikat itu akan meminjamkan wang kepada saya, walaupun jumlah yang saya perlukan sangat besar, dan semua yang saya dapat berikan kepada mereka keperluan yang merupakan beberapa maklumat peribadi, yang saya lakukan.

    Saya melalui semua proses, mereka berjanji akan meminjamkan wang yang saya minta setelah mengesahkan saya layak untuk mendapatkan pinjaman, saya diminta untuk menunggu, yang paling mengejutkan adalah pinjaman yang dimasukkan ke dalam akaun saya dan saya mengesahkannya .. Kami syarikat kembali dari segi kewangan dan keluarga saya berjaya dengan baik ini menjadikan hidup saya lebih baik, saya bersyukur kepada Allah dan kepada semua PINJAMAN PEMBERIAN GLOBAL
    GMAIL ..... allglobalgrantloan@gmail.com

    UNTUK MENGHUBUNGI SAYA
    Murni Santi
    murnisanti55@gmail.com

    ReplyDelete

tq, peace :)