Friday, January 26, 2018

Giveaway Souvenirs Pulau Jeju By Sitiyangmenaip & SalbiahM

Setelah lama berdiam diri dari dunia blogging
2018 aku plan tuk come back
Anak pun dah besar, ava dah 8 tahun pun
Dah tak kacau  lagi

Tuk permulaan
Meh sama2 join souvenir giveaway 
Manalah tahu bertuah kan

Meh sama2 join the giveaway Cik CT (hai awak)

























zzzyy

10 comments:

  1. ehehehe hai hai.. welcome back hihih..
    terima kasih sudi join GA kami =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 😁😁😁 sama2 terima kasih
      Sama2 lah kita berblog sia sitok

      Delete
  2. hehehe bagus2 :)
    saya pun ingat tahun nih nak start aktif balik berblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah meh kita sama2 aktif kembali. Kepuasan tulis blog lebih seronok dibanding FB n IG

      Delete
  3. Hai shirven! Mat datang singgah dari GA yang sama!

    ReplyDelete
  4. HAAAAI !! ada sesuatu untuk anda disini :

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah 😁😁😁 tak sangka sangkut. Yeah! Semamgat ni nak aktif berblog kembali

      Delete
  5. Thanks join GA dan follow blog kami ye. Jangan lupa check senarai pemenang di http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/02/senarai-pemenang-giveaway-souvenirs.html.

    ReplyDelete

tq, peace :)