Sabtu
Duk rumah
Taktau nak makan apa
Tengok kat cupboard
Eh ada niii.....
Tudia
Instant curry laksa keluaran Khadijah Ibrahim
1st time cuba ni
Tak instant pun aku tak pernah buat
Cara mudah je
Rebus air stok chicken
Simpan paste, campur perasa
Campur santan
Dan ready tuk dihidang
Ni chicken stok aku
Siap dengan isi ayam sekali
Biar mendidih sekejap
Tu dah masuk paste instant
Biarkan mendidih
Campur santan
Biar mendidih lagi....
Curry laksa dah siap
Boleh tahan juga pedasnya
Meleleh hingus
Review aku:-
Paste tuk tambah rasanya
Rasanya elok if ditumis dulu
Pastu baru campur air panas
Tentu lebih ummmphh!
2 star out of 5!
zzzyy
Cepat d masak sedap dimkn..2 jek out of 5? Kiranya paste ni kurang sedap la eh
ReplyDeleteKurang sedap. Lebih suka masak yg jalan pjg
Delete