Wednesday, April 4, 2018

Tersenarai segmen bloglist




Susulan penyertaan aku dalam
Segmen bloglist april hingga jun 2018
+ mini giveaway anjuran Cikla
Aku tersenarai 10 dari blog terpilih
Ehh seronoknya! 💃💃💃😃😃😃

Alhamdulilah rezeki sejak comeback
Bertahun juga blog ni terbiar
Bila kerap blogwalking
January 2018 aku nekad aktif semula
Lantaran seronok baca blog kwn2 blogger

Mengimbau sejarah blog ni
Tema header nya adalah dari senikata
Lagu kegemaran aku dari dulu hingga sekarang
Iaitu Beautiful Lie by 30 second to Mar
Entry pertama bertajuk Ayam oh Ayam
Ditulis pada 3-2-2009

Masa tu aku ada beberapa orang follower je
(Sekarang pun ada 34 followers je)
Sebab lebih suka jadi silent reader
Blogwalking memang rajin
Sebab masa tu belum aktif FB
Istagram, wechat, wassap
Tu semua belum ada

Aku suka main online games
Especially games bekebun, masak2
Pelihara pets
Eh sekaramg pun masih aktif juga
Homescapes, clash royal
And aku pemain tegar COC
Hari2 ada war 😁

Menulis blog ni part of release tension
Aku luahkan apa yang aku rasa
Apa yang aku excited about
Ada kala entry mungkin kurang menyenangkan pembaca
Minta maaf yea
Tapi itulah aku
Aku quite straight forward person
Lucu, suka ketawa, bergurau senda
Im foods lover
Sebab tu lah tembam 😜😜😜😜

Aku tulis simple je
Takda berkais kais sangat
Cuma if agak puitis (eh ada ke)
Mungkin masa tu aku masih
Terbawa dengan angan2
Dulu nak jadi wartawan atau penulis novel
Tau2 tercampak keja kat opis

Oh yea
Terima kasih kepada yang sudi baca blog aku
Follow aku
Kepada yang sudi menjadi kawan blogger aku
Semoga sama2 kita terus berblog
Meluahkan idea2
Yang baik jadikan teladan
Yang buruk jadi pengajaran

Baii
Aku dah nak tidur 😀








zzzyy

2 comments:

  1. Hehe congrats. And welcome back ke dunia blog yang serba indah ini :P haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ika. Sama2 lah kita berblog yea 😁

      Delete

tq, peace :)