Monday, June 18, 2018

Beriadah kat Beach Republic Miri


Lelah dengar ava dok bersyair kat telinga
Nak pergi swimming
Nak pergi swimming
Dah janji nak pergi after raya
So today is the day

Pergi kat spot yang dekat rumah je
Tho Beach Republic ni tak besar poolnya
Tapi tempat cantik dan selesa
Sambil menunggu
Seronok disapa angin dari laut
Menikmati matahari terbenam
Dan not to mentioned
Menikmati makanan yang sedap๐Ÿ˜„























Aku yang duduk menunggu
Harus dikenyangkanlah yea ๐Ÿ˜˜
If takda habuan
Kang tetiba meroyan berlari ke laut
Tapi tuk ikut ava berenang
Fuhhh jauh sekali
Kang abis air kolam tu if akak terjun๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚




























Beach republic ni sebenarnya clubhouse
Boleh buat function sini
Outdoor ataupun indoor
Open for public



























Makin menjejak ke petang
Makin ramai yang datang
Mostly menghantar anak2 ๐ŸŠ
Dulu masa ava addicted ๐ŸŠ
Tiap hujung minggu ke sini
As usual aku hanya duduk
Makan minum main hp







zzzyy

6 comments:

  1. seronoknyaa pool tepi laut.. riadah sihat berenang memang seronok =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu le, mmg selalu ke sini just if musim tengkujuh, ngeri juga dgn angin nya

      Delete
  2. Bestnya dapat lepak dekat sini. Ada pool ada laut. Tenang je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu le tenang je, just kdg2 te,pat tu tlalu pack, penuh sb pool kecil je

      Delete
  3. makan2. ada pool. ada pantai.
    ni memang moment paling santai dan menarik :)
    minda pun lega dan tenang ajer.

    ReplyDelete

tq, peace :)