Wednesday, February 27, 2019

How to use face mask





11 comments:

  1. mmg sgt berguna, kadang kita ingat org pakai salah n kita rasa kita dh betul... tp rupa2nya dua2 cara boleh guna cuma sebab2 berlainan...

    nice share sis

    ReplyDelete
  2. Oh! baru Mrs. A tahu.
    Dulu zaman jerebu teruk tu adalah pakai mask hurm.... accidentally betullah Mrs. A pakai tu because white side kat luar heheheee...
    Thanks for sharing ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa.. slama ni mmg if guna, akan guna yg white tu kat luar tak kira ms sakit or ms jerebu 😊

      Delete
  3. omaiii! baru tahu! wahh berguna sangat ni

    ReplyDelete
  4. serius laaaa..hahahha! kamek selalu ingat yang pakei biru rah luar ya pakei terbalit...rupanya ada sebab...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Kita slalu makey keda yea bah.paduhal deduak side boleh dipakey 😁

      Delete
  5. Bingung mau betting bola tapi tidak tau dimana ?
    Ayo bermain bersama kami di F4n5--83771nG => Agen BOLA terbesar yang pastinya AMAN dan TERPERCAYA donk,,,
    ( BBM : 5EE80AFE ^o^ )
    WA kami @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting3
    bersama dengan kami CS fansbetting thankyou,,,

    ReplyDelete
  6. permisi min numpang share ya :)
    Hayyy guys...
    sedang bosan di rumah tanpa ada yang bisa di kerjakan
    dari pada bosan hanya duduk sambil nonton tv sebaiknya segera bergabung dengan kami
    di DEWAPK agen terpercaya di add ya pin bb kami D87604A1 di tunggu lo ^_^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    ReplyDelete

tq, peace :)