Monday, January 25, 2021

Influenza Injection


kisah sabtu lalu
kita sefamily pergi dapat kan
influenza injection

sampai kat Columbia Asia
fuh penuh parking
ramai juga yang pergi for swab test
almost tak jadi sebab no parking
last2 after a few round bangunan Columbia tu
ada kereta keluar
alhamdulilah

fuh nasib baik 
tuk yang nak berubat kat columbia
tak ramai pun orang
tak sampai setengah jam menunggu




disebabkan last takda sekolah sangat kan
dan lost track juga dengan injection dak ava ni
so bagi dia sekali
nasib baik budak ni kental

if ikutkan sikap dia yang lemah lembut
kita ingat dia takut
surprisingly she ok
cuma sebab aku ada
dia gengam erat lah tangan aku
if kat sekolah
tah camna dia handle
hahahaaa

tapi malamnya dia panas badan
seram sejuk badan
beri dia ubat demam
lapkan kepala dengan kain suam
setengah jam kemudian dia berpeluh
dah ok
alhamdulilah

kat columbia injection sekali is RM60
dah agak murah
compare to mula2 ada dulu
some clinic even mencecah RM200+
cuma tu lah
stock selalu takda




zzzyy



 

7 comments:

  1. kira murah jugak yek, kalau kat klinik swasta selalu mesti ratus2 punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah Dana, tak sangkat juga rega tu. dulu masa mula2 ada berebut org nak ambik, stok yg takda.

      Delete
  2. Eh murah la caj dia. Kalau kat tempat lain min rm90 dan ke atas.

    ReplyDelete
  3. mari gabung bersama kami di Aj0QQ*com x-)
    BONUS CASHBACK 0.3% setiap senin
    BONUS REFERAL 20% seumur hidup. ;-)

    ReplyDelete

tq, peace :)