nahhh
raya pertama banyak makan
daging dan makanan berminyak
hari raya ke dua kita cari selera lain
tengok banyak mangga dalam aisbox
neighbour bagi sebelum raya aritu
terus dapat idea
nak buat jeruk asamboi
maka terjadi lah camni
campur garam, gula
limau kasturi dan asamboi
pas buat boleh makan bebila
kembang rasa pipi imagine rasa
masam!
sesungguhnya aku kurang bab masam2 ni
makan ikut musim
bukan anytime boleh masuk
zzzyy
kita tukar kepada a lil bit healthy food plak kan
ReplyDeleteaah kan. tukar selera kita
DeleteBiasanya perempuan yang suka makan jeruk, tapi saya antara lelaki yang suka makan jeruk.. 😀
ReplyDeletehahaa.. betul mmg tak ramai lelaki peminat jeruk or yg masam2
DeleteSedapnya! Terus kecur liur.
ReplyDeletehahaa.. masam2 manis ni
DeletePerghhh byk gila asamboi dia.. Tgk je dh rs masam kat tekak haha.. Tu blm dpt makan lagi tu..
ReplyDeletehahaa.. boring2 calit dgn sambal belacan pun sedap
Deletesedap tu..tp biasa buat mangga jeruk je
ReplyDeleteuishhh ni buat kecur liur.. tengok gambar je pun rasa da hehe..
ReplyDeletesedappppp ni sesekali makan..
jemput join GA di blog :
https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html