Monday, September 20, 2021

Monday blues

assalamualaikum

monday blues on
badan sakit2
letih sebab berjaga 
last week
my aunty pass away at 78 years old

today back tok work
tapi biasa lah if tak cukup tidur
memang kena ambik beberapa hari
tuk recover

ni kat office
tengah lunch dgn bread, bun & coffee




kat pantry boleh makan sorg je 
each times 15mins
harini takda oder kat abg baju pink
so aku mkn kat workstation je

saja eksen selerakan meja
hehee 
if meja aku tgh camni
org tak boleh nak kacau
aku je yg faham mana letak docs

ni sebenar
tengah arrange nak masuk file
tu yg berselerak

kena arrange ikut turutan
tak boleh sebarang masuk
next month ada ISO audit
semua tu dorg tengok
even hanya virtual checking






oklah 
sekian dulu 
nak layan games masak2 lak




7 comments:

  1. Ada penampakan "Electronic Publication" di skrin tu.. Kamu kerja apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah application tu. saya keja kat public bank

      Delete
  2. Takziah diucapkan.
    Wah! nampak meja selerak betul bz sungguh tu

    ReplyDelete
  3. sian ko, takziah utk ko dan family ya...

    pagi ngn tgri layan roti je ke... tp sandwish tu nampak sdp wei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah Dana. kakak tua dari adik beradik meninggal, sgt2 sedih sebab dah cam mak sendiri

      aah sedap sandwish tu,hari2 pun boleh makan

      Delete
  4. salam takziah.. ='(

    meja berselerak xpe.. tnda kita tgh buat keje.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ezy

      aah mmg tgh buat keja tu, susun masuk file ikut turutan, pastikan semua ada dan chop

      Delete

tq, peace :)