Wednesday, May 4, 2022

Birthday Present

 

23rd April yang lalu
ialah birthday saya
umur je bertambah
tapi hati ni bertambah muda
hahahaa


i got a special yummy birthday cake dari family
tambah lagi celebrate masa 
family mini vacation
i will update on my next post


suka sangat fruit cake ni
penuh dengan buah
dan tak manis langsung
(well, org dah sunset mmg tak suka manis kan)
heheee




dapat hadiah dari anak dara dan SIL
dak ava pilihkan
SIL2 yang bayar
sangat suka
ni handbag & wallet sekali
kebetulan wallet memang dah rosak







korang kena teleng kan leher 
baca birthday wish dari dak ava ni






handbag dia biasa je lah
yang aku paling suka wallet ni
cantik and very convenience nak guna






sebab....
depan tu tempat letak handbag
dan boleh buat slingbag sekali
hakak is very very in love
💓💓💓💓💓💓




alhamdulilah
alhamdulilah
alhamdulilah
masih diberikan peluang tuk bernafas di bumi ini
nothing else i want
selain have a great family as what i have now
love............


6 comments:

tq, peace :)