Wednesday, June 29, 2022

Mee jawa hole no. 9

 

if sampai miri
kalau nak makan menu mee jawa
selain dari kat Kornia Receipe
boleh pergi ke hole no.9 jua
which terletak berdekatan miri golf club

sebenar ni gerai yang diusahakan
kawan sekolah aku dengan kakaknya
dah bertahun2 dia usahakan
baru kini aku pergi jenguk

bukan apa, location tu agak jauh dari rumah
lagipun selama ni aku ingat 
warung ni terletak kat tgh2 padang golf tu
sebab bila pergi sana
ada gak tengok gerai tetengah padang golf
sekarang taktau masih beroperasi lagi ke tak tu


specialty kat gerai ni
mee jawa dia
sedap!!!





kuahnya penuh gravy
ada tulang lembu
dimakan lagi bersama ayam goreng
yummeh!!!!
hari tu ada sekali pergi dgn 2 org kawan
kita makan 8 keping sayap ayam 
yang baru lepas digoreng!!
senak perut balik!
hahaaa!!!

ni pic ayam yang aku pergi dgn adik dan SIL
team ni tak kuat makan ayam goreng 
sorang satu cukup lah




antara menu lain yang ada
kuehtiaw goreng
pun sedap!
ni tuk bukan pengemar mee jawa cam adik







2 comments:

tq, peace :)