Monday, October 3, 2022

Birthday Ex Colleague

lately banyak aktiviti makan2
mana tak cam ditiup2
10 kali try nak diet
20 kali kalah dgn nafsu nak makan

kejadian rabu minggu lepas
ex colleague yang dah retired
jemput meraikan birthday dia yang ke 60
just panggil kekawan rapat je

aku dan pris je pergi





excited duduk berdua candle light dinner
hahahahaaa...




makan pun penuh pinggan
beef stew sedap
deep fry lamb sedap
meehoon halus goreng sedap
sweet and sour fish pun sedap
dan ada roasted chicken
serta telur rebus dicelup merah
[org cina selalu beri if anak dorg full moon,
 if kita beri hadiah]




tu yang baju merah
birthday sweet 60 lady
keja sama department dengan aku dulu
retired masa umur 55 tahun





jemputan lebih kurang dalam 30 orang je
adik beradik yg dekat
serta kawan2

siap ada sesi poco2
yang ni seriously memang aku surrender lah
tak reti nak joget poco2




semoga ibuk lily 
dipanjangkan umur dimurahkan rezeki
bersama anak menantu
amin

10 comments:

  1. Replies
    1. yeah sis, suka tgk kawan ni, since pencen, enjoy je dia. semoga dia terus sihat

      Delete
  2. Selamat hari lahir buat beliau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fairus, dh msg dia bgtau kwn ucap epi beday

      Delete
  3. berseri-seri birthday girlnya... amboi ko punya pinggan tu sedap semuanya tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. semoga kita trus sihat begitu by 60 thn nanti. insyaallah. hahahaa pinggan aku tak sah tak camtu. all for one, one for all trus!!!! hahahaaa

      Delete
  4. happy birthday to ibu lily. eh! sama nama dgn anak sy.

    ReplyDelete
  5. Hi, jemput join GA Cuya ya...https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete

tq, peace :)