Assalamualaikum
Kat Sarawak baru start keja hari ni
Selepas cuti perayaan gawai dayak
Dan bersambung dgn birthday agong
Aku minggu lepas mmg enjy bercuti
Cuti2 ke kampung SIL
Dan sempat jalan2 di Kuching
Tu nanti cerita
Update pendek je ni
Bagi idea apa tuk lunch
Seperti biasa
Aku pergi restaurant sebelah office je
Makan nasi campur
Rm12
Peria tumis telur
Brinjal tumis sambal
Paru berempah(hati buyah)
Hati ayam masak kicap
Lunch sorang2
Bff lunch date dgn suami dia
Another kwn mkn kul 1.30pm
Suruh aku tunggu
Ehh tak larat
Dah lapar sangat
Breakfast dgn a mug of coffee je
K lah yea.
Bye....
alhamdulillah..sedpa nampak tu
ReplyDeleteMA order kat food panda je hari ni..malas nak kuar
Tak pernah coba pula mask pare dengan telur. Biasa selalu asing2 😄. Nanti nak coba lah. Saya suka pare. Yg Pahit pun suka
ReplyDelete