Thursday, October 4, 2018

Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed



Yeah!
Masa tuk ber GA lagi
Kali ni by blogger Cik Mazuriah
Dia ni lama gak menghilang
Timbul je terus wat GA 

Dia ni dulu travelling partner aku
A few trips juga kita bersama
Pastu aku stop a while
Sebab nak uruskan anak
Insyaallah ada rezeki nanti
Kita jejalan sesama lagi yea makcik 😁

Rasanya aku memang tau blog dia dari mula lagi
Sebab if tak silap
Dia menceburi dunia blogging
Lebih awal dari aku

Antara gambar kenangan terindah bersama 😊😊








Biasa bertemu setahun sekali
Masa aku course di Bangi
Harus ada project makan2

Antara kenangan lucu
Order ABC super special
Mangkuk besar gila
Pastu nak order satay kajang 50 cucuk
Melompong mamat yang ambik order
Dia kata banyak tu
Aku melawan pula
Cakap takpa
Kita makan satay n ABC je
Mamat tu tetap kata banyak
Ok, order 30 cucuk je

Datang2 ABC punya lah besar
Satay pun besar
Bersungguh2 abiskan satay
Demi maruah nak prove kat mamat tu
Boleh abiskan

Mana taknya
Satay Miri compare to satay Kajang
3 kali ganda lebih kecil
So if kat Miri
30 cucuk tu senang je abiskan pun

Kenangan paling geram
Kena tipu dek pengayuh beca di Ho Chin Min City
Arrghhhh geram geram geram
Tapi apa kan daya
Kita hanya wanita 
Di tengah2 kota luar negara
Tak berani buat hal
Pengajaran dan peringat juga tuk semua

JANGAN NAIK BECA DI HCM CITY
Unless sebelum tertipu
Baik korang tipu diorang dulu
Haahahaaa🤣🤣🤣🤣

Jum kekawan support Cik Mazuriah kita
Join GA dia
Click kat banner tuk join


zzzyy




10 comments:

  1. mak aiii sampai 50 cucuk hahaha memang patut lah abang tu terlopong. Anyway goodluck sis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaaa... tu lah pasal, naik hairam pehal org nak oder byk tp org kedai takmau pula.
      Tq tq

      Delete
  2. Terima kasih makcik atas sokongan kau. Terharu aku dgn entri kau penuh dgn gambar aku. Anyway good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala makcik, aku kan syg kau, sentiasa sokong kau dlm apa juak 😘😘😘

      Delete
  3. HCM tu selalu ada kes menipu. Baik teksi dan beca. Geram je kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah pasal. Tkt kena tipu naik teksi, mana nak tau naik beca pun kena, trasa vongok sgt ms tu 🤣🤣🤣

      Delete
  4. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete

tq, peace :)