sgt mahir! kemas tersgt... terutama yg kedua tu. dari doh tepung, jadi mcm bunga :) lovely. then tocang roti nyer amat la sempurna yg roti golok tu hu hu hu... mcm siput ada. mcm lorekan kayu ada... inti diisi dgn sempurna semuanya... inti jadik kulit hijau tu, ohsem!!! tak bebetul pandai, memang x menjadi!
hehehe amboi dia kelim proooo.. kalo kite ni terkial2. hahaha pakai yang bekas pengepit tu pun trburai2 ape lagi cemni hahaha.. suka yg kepit dumplings tu..
sgt mahir! kemas tersgt... terutama yg kedua tu.
ReplyDeletedari doh tepung, jadi mcm bunga :) lovely.
then tocang roti nyer amat la sempurna yg roti golok tu hu hu hu...
mcm siput ada.
mcm lorekan kayu ada...
inti diisi dgn sempurna semuanya...
inti jadik kulit hijau tu, ohsem!!! tak bebetul pandai, memang x menjadi!
Kan sis, aku tgk ulang2, cam senang tapi pasti if try even yg simple blm tentu myadi. Mmg betul practice makes it perfect
ReplyDeletealahai macam senang je dia buat :)
ReplyDeletehehehe amboi dia kelim proooo.. kalo kite ni terkial2. hahaha pakai yang bekas pengepit tu pun trburai2 ape lagi cemni hahaha.. suka yg kepit dumplings tu..
ReplyDelete