Thursday, July 11, 2019

Last corporate photos


Assalamualaikum
Kesedihan ditinggal Cloudy masih terasa
Tho hanya sekor kucing
But he's a family
Our one and only in house bulus
😭😭😭😭


Hari ni corporate photo session
Semua guna warna taik cicak
Dengan coat or blazer hitam kat luar

Gambar terakhir kat branch ni
Tampat aku dewasa
Half od my life was here
26 tahun aku kat sini

Selepas 23 july
Branch ni tak wujud lagi
Brch code kita 187 akan dihapuskan serta merta
Kita akan berpindah ke new premises
Join dengan branch code 50
Dan menjadi Miri branch



Since semua dah berbaju lawa2
100% guna coat or blazer
Ambik peluang tuk bergambar ramai2








Girls power!
Disbursement, credit review n control dept



Yg ni dgn operation dept



Yang ni 
Aku and BFF in crime



zzzyy



6 comments:

  1. sedihnya kan, tempat jatuh lagi di kenang, ni kan pulak tempat yg dh lama kita kerja...

    kiranya semua pindah branch miri la yek? ke ada yg di distribute kt branch2 lain? sbb ramai jgk tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Ofis tpt aku membesar, 26 thn dh kat situ.

      Brch kita takda yg pindah, org ori miri ada tmsk mgr dia. Brch yg baru ni nnt besar,

      Delete
  2. Walaupun kucing je tapi memang tetap sedih.. :( btw, nanti tempat baru mesti lagi best :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yalah walau hanya kucing, sedih ttp amat terasa.

      Tpt baru tu mmg best, bdr modern, design modern, tpt agak classy sikit.

      Delete
  3. moga lebih banyak kenangan dicipta kat tempat baru kelak

    ReplyDelete

tq, peace :)