Tuesday, July 28, 2020

Family Times



assalamualaikum semua
agak pasif minggu lepas dan minggu ni
bukan takda apa nak dilapor kat sini
tapi dilanda kemalasan

last week
khamis dan jumaat aku cuti
rabu tu pula kan cuti am
cuti sarawak day
so aku drive balik kampung
menjemput mak dan apak balik

nothing much happening kat kampung
agak sunyi
sempat lah juga loyar buruk
dan membawang bersama aunty2 cousin
kampung saya hanya 1 hour plus je
drive dari rumah 

khamis cuti 
tak buat apa2
sebab hari lembab
sempat keluar brunch je
dan beli kasut tuk makan
tu pun dilanda hujan lebat
sampai rumah terus mandi
dan bergulung2 on the bed
best arrr
on aircond 
sejuk2 dalam selimut 
sambil layan netflix

jumaat lepak rumah adik
pastu anak bujang nak jejalan lak
so bawa lah dia ke taman






ke central park lah kekiter
orang pun masih tak ramai
sebab masih hari bekerja




tu dia si timi
bermanja dengan nyek2
dan santai2 menikmati udara laut






budak ni berat over 30kg
masih nak bermanja 
minta dukung!!! 🤣🤣




then mami timi dan adik totom menyusul
bff dengan kakak Ava
if kita dukung dia 
bukan main lagi
 gerak sana sini
tapi if kakak ava dukung
tak gerak pun
sering sampai tertidur tidur






pastu layan dak timi
yang nak naik bicycle juga

fuh!! lenguh kaki mengayuh
mana tak nya
takda warming up semua
tau2 terus kayuh






outing kita diakhiri 
dengan pemandangan pelangi 
yang sangat cantik





matahari pun dah melabuhkan tirainya





semua harus segera pulang ke rumah
kerana titisan hujan dah mula turun
baliiiiiikkkkkk!!!!!!!


zzzyy



5 comments:

  1. Saya pun lemau sangat sehari 2 ni

    ReplyDelete
  2. aaaaa cantiknya gambar langit tuuuu!!!

    ReplyDelete
  3. mari gabung bersama kami di Aj0QQ*c0M
    BONUS CASHBACK 0.3% setiap senin
    BONUS REFERAL 20% seumur hidup.

    ReplyDelete

tq, peace :)