Wednesday, July 8, 2020

Hiburan Hari Ini



13 comments:

  1. Sedap jugak lagu dan suara penyanyi nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah, sebenar byk yg berbakat cuma takda peluang tuk pergi jauh

      Delete
  2. Replies
    1. hahaa... sama arr sesekali layan juga lagu iban ni

      Delete
  3. Replies
    1. lagu dalam bahasa iban, penyanyi local sarawak

      Delete
  4. Replies
    1. kan. saya yg jarang layan lagu iban, dgr sekali terus suka

      Delete
  5. Dari sabah ke ni?? sedap la lagu ni..Suara dia pun best

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari sarawak sis, lagu bahasa iban, suara dia serak2 basah

      Delete
  6. Replies
    1. syg diorang tak berpeluang pergi lebih jauh, market limited

      Delete
  7. "Bismillah, ar-Rahman, ar-Raheem".

    Firma: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mel: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firma: CREDIT FINANCIAL GROUP Dari meja dan pejabat ini CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini menjanjikan menjadi tahun lebih banyak wang dalam akaun bank anda, ini kerana kami menguruskan CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang mempunyai keperluan kewangan yang besar tahun ini untuk memulakan satu atau dua perniagaan bahkan untuk mengubahsuai kediaman mereka juga untuk menghidupkan semula perniagaan mereka dan jangan takut dengan pemasangan bulanan anda kerana kami mempunyai pakej khas untuk mempersiapkan anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana melaburkan wang anda dengan sumber yang sangat tinggi. perniagaan jadi jangan hanya duduk di sana dan kemudian biarkan orang lain maju secara kewangan katakan tidak kepada kemiskinan tahun ini katakan tidak untuk hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang boleh membawa kemasyhuran Tuhan tidak mengharapkan kita menjadi miskin daripada kita menjadi bijak dalam menjana wang dan kemudian melaburkan wang dalam perniagaan yang sangat menguntungkan jadi melalui ini kami berada di sini untuk memberi pinjaman kepada anda kerana CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang anda cari anda boleh menghubungi kami melalui maklumat hubungan di bawah

    E-mel: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

tq, peace :)