Wednesday, August 12, 2020

Churos at Wireless Walk, Miri



assalamualaikum
lama aku tak cerita ttg 
what happen around me
post yg ada tu
semua auto published
sebab aku sangat malas lately

bila while driving on the way home
macam banyak je idea nak share kat blog
tapi bila dah depan laptop
malas mengusap
mata pun dok kelip2 ngantuk
maafkan aku kekawan
aku over kemalasan 

nah harini
aku nak cerita tentang
tempat tumpuan baru untuk jalan2 cari makan
di bandar miri ni

Wireless walk nama diberi
gerai2 dibina next to main road
banyak juga gerai tu
more than 30 rasanya
tapi sebab masih rmco ni
masih banyak yang tutup dari dibuka
meh kita tengok sikit









keadaan agak lengang
masih ramai yg taknak keluar berjalan2
terutama ke tempat tumpuan org ramai









dak ava excited dibaca jejalan malam
kali kedua dia keluar jejalan
lepas yang pergi queen mall aritu
another tempat dia nak pergi
Popular Bookstore
tapi aku belum nak bawa dia ke Bintang Mall





antara yang aku beli
selain mee goreng
aku beli chicken wing





layan churos
4 flavour






peanut butter





cheese



caramel



yang chocolate takda snap pic
sebab masa beli tu
diorang simpan chocolate berasingan
so terus aku tak simpan
makan kosong camtu aja
sedap!!!
tak koser hakak nak manis2
cukuplah senyum je manis
hahahaaa




7 comments:

  1. waahh,di Miri kah kitak sis? Tunggu mek pulang Miri, in shaa Allah kita gather juh.. hehehe

    Dah boleh cdak berjual sia hoo.. dlok madah sik boleh..

    ReplyDelete
  2. samee!!
    bila tgh drive ada ja benda nak share.. tapi bila depan PC..tatau nak tulis apa.. share movie review saja hahaha

    ReplyDelete
  3. Dah banyak kali nampak orang share tentang churos tapi sampai sekarang tak berkesempatan untuk cuba.

    ReplyDelete
  4. Wah.. best betul dia jual churros macam tu..

    ReplyDelete
  5. Churros dia gedabak. puas makan macam ni. okay tu jalan jalan tak bersesak dengan orang ramai

    ReplyDelete
  6. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! | Kesempatan Menang Lebih Besar,|| WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

tq, peace :)