Saturday, August 15, 2020

Walking by the Beachside




assalamualaikum
haii everything 😍😜
buat pa hari ni?

aku duk rumah tak buat apa2
cuma petangnya adalah 
keluarkan peluh sikit

pergi walking2
kat pinggir pantai
tak larat nak panggil jogging
sebab memang berjalan saja
tapi berjalan laju2 lah
keluar juga peluh






pantai hari ni kelihatan tenang
cuaca pun panas






budak ni flat keletihan
masuk kereta je
kata nak makan pisang goreng
banyak2 katanya 
😜😜





tak sempat nak tengok sunset
orang makin ramai
so cepat2 balik lah
lagipun aku sebenar dah flat juga
next .......
pergi pasar malam!!!!!
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹


zzzyy


21 comments:

  1. Replies
    1. aah wak, miri mmg di tepi laut so boleh pergi selalu

      Delete
  2. Cantik berkilauan permukaan laut terkena sinaran sang mentari di kala pentang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu pemandangan yang tak pernah membosan kan sis 😍

      Delete
  3. wah bestnya angin tepi laut tu.. lepas walking2 terus pasar malam eh haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempoi2 bahasa, tak terasa bahang panasnya tapi bila sampai kat rumah baru nampak. buang stgh kilo, masuknya sekilo 😝😝

      Delete
  4. Vitamin sea tak pernah mengecewakan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. sentiasa memberangsangkan tenaga mendamaikan jiwa

      Delete
  5. Akhirnya berapa banyak budak imut itu makan pisang goreng πŸ˜„ ?.

    Asik ya jalan-jalan di pantai ..
    Bikin aku kangen liburan ke pantai nih 🀩

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia makan 8 keping!!! sungguh2 teringin.
      yaaa sini bandarnya di pinggir pantai so hari2 boleh saja liburan ke pantai. rmhnya saja hanya dlm 5 menit saja dari pantai

      Delete
  6. Replies
    1. 😍 aktiviti kegemaran if tak exercise, jalan2 sambil menikmati angin laut saja pun tenang

      Delete
  7. Replies
    1. yea..... leka menikmati pemandangannya pantai

      Delete
  8. weekend duduk rumah kemas rumah dan rehat rehat je. seronok tu dapat menikmati view pantai yang indah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya selalu jejalan if hujung minggu, bertukar angin.... kekdg if rajin boleh lah exercise sikit

      Delete
  9. Replies
    1. auk sunah, kelak mun kitak ada ke miri ctok, jgn lupa pergi ctok ek

      Delete
  10. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! | Kesempatan Menang Lebih Besar,|| WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

tq, peace :)