Saturday, September 19, 2020

Mask extension



kisah throwback lagi ni

masa dak ava dah start sekolah hari tu
aku totally lupa nak beli mask extension
sian dak tu kena dera
pakai mask kat telinga masuk dalam tudung
susah nak buka
dah lah first few days baru guna mask
memang rasa tak selesa lah nak bernafas



pastu kawan dia kata nak buatkan kat dia
rm6 satu
ermm mahal jugak eh
tapi takpa lah 
support budak 10 tahun
dia buat jenis benang yang dikait 
oklah comel color pink

aku lak kebetulan dah beli button comel
cuma belum sempat buat je
bila dah buat
ehhh comel juga ek
hahaa
masuk bakul angkat sendiri




tali hitam tu
guna getah seluar je pun
jahit kat hujung button 
button aku beli2 siap2 camtu

so kira effort nya tak byk pun
hanya jahit tali dgn button je
tu pun terkial2 buat
hahahaaaa
dasar bukan orang yg creative




sekarang dak ava guna sebagai bookmark
dia guna yang kawan dia buatkan



zzzyy

14 comments:

tq, peace :)