Saturday, November 14, 2020

Cute Gift From Cik Dana


assalamualaikum
a few days tak bersiaran

takda idea nak update tentang apa
if ada idea pun
hakak kereputan tulang
malas nak on laptop

balik kerja
 mandi, makan, sejam kemudian...
membuai mimpi lah kekiter
heheee
hari2 cam super letih

sebab keja memang agak busy lately
tambah takda exercise kan
since covid19 melanda kembali ni
memang takmau lah bawa family jejalan
stay kat rumah je
so takda activiti walking2 senam2 kat taman
tunggu lah keadaan reda kembali

eh back to tajuk entry
taraaaaaa...........
senyum panjang sepanjang hari
dapat sampul surat berserta gift
dari cik Dana kita 
berserta dengan sweet note





sama2 terima kasih juga Dana yea
sebab sama2 saling support each other
dalam dunia blog ni
saya blogwalking dia
dia blogwalking blog saya

comel hasil kerja Dana
sangat suka
dak ava excited nak guna mask extender tuk sekolah
tapi tu lah sekolah cuti hingga january 19 lak




kenal Dana ni pun hanya melalui blog
tapi dah rasa cam kenal lama
insyaallah suatu hari nanti if aku turun smjg
aku nak jumpa Dana 

blog Dana  memang seronok tuk dibaca
sharing tentang kehidupan seharian
sharing resepi2 yang sedap
pokok nya tak boring dibaca
semoga terus rajin update yea dana




zzzyy

 

10 comments:

  1. Cantik mask extender daisy tu.. :)

    ReplyDelete
  2. cute dan cantik kinda aesthetic , betul lah tu nak kluar time mcm ni seram pula

    ReplyDelete
  3. Tahniah!. Rezeki berblogging. Moga ukhuwah berpanjangan.

    ReplyDelete
  4. Tahniah dapat cute gift.
    saya ni nak update blog kena tunggu lewat malam.
    kadang2 sempat blogwalking, kadang2 memang langsung tak sempat.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. seronok dapat hadiah comel macam ni. Saya pun dapat juga dari kak dana. semoga murah rezeki kak dana. Aaminnn

    ReplyDelete
  6. Tahniahh.. nampak tasbih tu teringat hadiah dari blogger norhasniza khalid, pernah dpt hadiah yg sama n alhamdulillah sampai skrg masi guna 🙂

    ReplyDelete
  7. kamek pun dapat hadiah yea..hihihi..kiut kannn

    ReplyDelete

tq, peace :)