seawal pagi hujan turun
sekejap lebat
sekejap tak
tapi mmg mendung
dan melemau kan
nak masak malas heavy2
reput tulang lak
so aku masak nasi bubur je
goreng telur dadar
buka kulit century egg
lain2 condiments
aku main buka tin sadin je
terung pipit tu
mak tumis dgn pusu+petai
mmg ngam sangat lah
alhamdulilah kenyang
ni tgh ready tuk zoom meeting
berkenaan dgn ujian PCEIA
aku ujg bln nanti
nak repeat doing the exam
sie2 die2
big boss union
nak kita semua lulus exam juga
arrrhhh!!!
akak is so lazy
tuk belajar
Telur hitam tu....terliur!
ReplyDeletesedap kan kak, apak lagi dasat, mkn bersama kopi
DeleteMaaf nak tanya pusu tu apa?
ReplyDeletehehee... pusu = ikan bilis
DeleteHuh? telur hitam?
ReplyDeletecentury egg atau telur padi, lemak2 rasanya
DeleteAiiiih sedapnya kaaaak 😍😍😍😍. Bubur nasi nih memang enak dipakai lauk apapun. Terong Pipit tuh di kuliner Batak juga seriiing dipakai. Saya sukaaa, walau awal2 dulu macam aneh rasanya. Belum biasa
ReplyDeletebubur dimkn dgn apa esp yg masin2 mmg sedap saja.
Deletetelur pipit dimasak dgn ikan bilis + cili pun mantap