Wednesday, January 20, 2016
Sardin Zaman Sekarang
tadi mak buka sardin
ikan yang bercampur dengan kacang hitam tu
tengok dalam bukan seperti dulu
yang ada adalah kepala ikan tah apa
campur dengan pipi dia
sikit bahagian tengkuk
rasa??
tah pa2
haritu makan ikan sardin brand kingcup
memang pilih yang sardin bukan makerel
kan ikan sardin badannya licin je
tapi dalam tu cam ada sisik tengah yang keras tu
rasa pun tawar semacam
takda selera nak makan
hampa dan kecewa
beli sardin ikan bilis
tengok dalam banyak kepala ler pula
ada yang tergigit rasa cam ada batu
tau2 lah kat kepala bilis tu
memang ada yang keras2 dan yang hitam tu
kecewa juga
used to be favourite
makan dengan nasi panas memang sedap arr
hari tu lagi teruk
beli sardin sotong
was2 aku tgk is sotong tu
bau pun pelik semacam
last2 bagi kucing makan
cornbeef
aduhai sekarang jangan haraplah aku nak makan
brand yang biasa tu
dah rasa tepung je
tah pa org hancurkan sana pun taktau
kualiti sardin dah semakin teruk sekarang ni
sebut je apa2 brand
apa2 jenis pun
tetap sama
quality truk
if yang button mushroom tu
sering tengok yang dah rosak pun
rosak2 manufacturing sekarang ni
dah ler harga semakin mahal
cara business dah pentingkan untung semata2
quality dah makin terkucir terabai
zzzyy
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
tq, peace :)