Tuesday, April 28, 2020

Senarai Penyertaan Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) by zzzyy.blogspot.com




Assalamualaikum semua

maka dengan ini berakhirlah segmen, 

"Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas 
Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)"


Alhamdulilah, terima kasih atas sokongan dan sambutan yang diberikan.  Korang Superb!

Dibawah adalah senarai penyertaan para blogger.


1.  Ejulz

2. Nana Liena

3. Ummi Journey

4. https://www.siinurul.com

5. Aerill Hassan

6. KasihKuAmani

7. #JMBELOG

8. Kisah Aienienka


9. The Redza Channelz

10. PENSELDUABEE

11. Ziana Eunos






19. Mrspip

20. Mamapipie



Memang tak dinafikan masa dalam PKP ni memang banyak perkara  yang biasa kita buat tapi tak boleh nak buat. Paling sedih bila berjauhan dengan family, dengan orang-orang tersayang. Meskipun PKP dilanjutkan, semoga semua bersabar dan bertabah yea. Ni tuk kebaikan kita semua. Covid19 harus dinyahkan sebersih-bersihnya dari muka bumi ni. Insyaallah.

Ok pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. Most probably minggu ni juga, tunggu aku wfh yea. Harap bersabar .

Lot of 💕💕💕





14 comments:

  1. Eeee.. no 1 duhal. Hehehe

    Boleh cek link segmen kmk. mun ada salah padah k.

    https://ejulz.blogspot.com/2020/04/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html?m=1

    Sponsor pun dialukan join..

    ReplyDelete
  2. alamak, tak sempat ikut lah...insy Allah next time.


    Zzzyy, kalau awak sudi, jom bertukar link dengan oohsenyum.com (bloglist) kalau awak sudi beritahu saya ye...comment kat sini

    https://www.oohsenyum.com/2017/03/bantu-blogger-yang-memerlukan-2020.html

    Kepada yang baca comment ini pun boleh bertukar link dengan blog oohsenyum.com. Comment je di link di atas tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok no problem yea. mari lah sama2 tukar bloglist

      Delete
  3. No 13 dalam list😁. Jemputlah join segmen bloglist saya, Kak Shirven.

    ReplyDelete
  4. terlewat sehari...tak sempat join..huhu

    ReplyDelete
  5. hehe segmen pertama join lepas kembali ke dunia blog~

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alhamdulilah sha, terima kasih tuk semua yg turut serta

      Delete

tq, peace :)