Tuesday, February 23, 2021

Hokaido Tart


assalamualaikum
haii korang

hari ni aku wfh tapi lambat lak update
sibuk jadi cikgu tuk dak ava
ada 7 subject kena buat arini
yang semalam pun belum habis

so sebab study room kat bilik tidur
semua keja buat dari bilik tido
even breakfast pun kat bedroom

makan tat yang dak ava dan adik beli semalam
minum dgn se mug besar coffee
ni nanti kul 4 nanti virtual course
anjuran swk bank employee union (SBEU)


 


semalam dak ava banyak pow adik
dia ajak pi bintang mall
piii Popular beli buku
beli hokaido tart
dan beli frappucino caramel drink dari starbuck




meskipun suka durian
tapi durian dalam tart ni
aku tak berapa suka
tapi faberet dak ava
aku makan egg tart
dengan cheese tart je



kenyang layan coffee dan tart
takda layan lunch
masih kenyang ni

satu lagi sebab berkurung dalam bedroom ni
sejuk! full blast ekon!
kat luar cuaca sangat panas
tapi sangat disukai masa ni
sebab ramai yang sedang buat belacan




zzzyy

8 comments:

  1. Macam sedap tapi tak pernah cuba lagi Hokaido Tart ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap jannah. suka yg cheese, durian tak berapa nak mkn

      Delete
  2. Bila ntah nak makan lagi tart Hokkaido ni hurm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya agak kurang juga tart2 ni, tapi dak ava suka beli. so if beli byk lagi murah dari beli satu2, tu yg selalu ber extra2

      Delete
  3. full blast ekon! wow !! if me, il dieeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu in family, if saya sejuk, jgn tanya org lain. suka sejuk2 then masuk dlm selimut cover dgn comforter

      Delete

tq, peace :)