by this age
selera tu dah kurang
tuk makan makanan fancy2
sebab kurang suka makan sayur
as usual aku suka berulam
ni menu time birthday hari tu
buat homemade sambal lelapan
gabungan cili padi+tomato+bwg putih
belacan+air limau kasturi
perrgghh!!! pedas sedap
deep fry tauhu & tempe
sedap makan celup dgn sambal belacan
timun dan raddish
suka raddish sebab sering tengok Anju mkn
sedap je cruncy
tho tasteless tapi if mkn dgn sambal belacan
so yummy
dan sayap ayam masuk dlm air fryer je
marinate dengan sos2 KFC or McD
sebab if beli kat situ
mmg byk dorg beri bungkus2 kecik tu kan
so tu lah aku campur cili+tomato
tuk marinate ayam ni
super sedap
dessert, jagung
manis, berisi
alhamdulilah
itulah main menu birthday tahun ni
puas hati
zzzyy |
Lama tak makan ayam percik.. 😋
ReplyDeletebiasa if dulu bulan puasa ni senang nak dapat ayam percik
Deleteperghh sambal tu dah mcm sambal belacan... pedas konpom sedap cicah plak dengan ulam2... mmg nikmat la kan makan nasi panas2 :D
ReplyDeleteada campur belacan tu ako, tapi sebab campur tomato juga tu yg jadi sambal lelapan sebab biasa mmg camtu org buat
Deletewaaa boleh dapat idea juak tok pakei sos2 KFC and McD berlambak rah rumah nun...hahah
ReplyDeletekan. kamek mmg selalu molah camtok, nyaman!
Deletewalaupun simple tapi sedap tu wei
ReplyDeleteaah dana, sambal belacan ni tak pernah tak sedap
Deletesedap ni kalau makan gini 😋
ReplyDeleteaah sis, tak terasa nasi bertambah
DeleteTak pernah lagi cuba makan radish dengan sambal
ReplyDeleterecommended jannah, sedap!
Deletetq wak 😊
ReplyDeletemakan mcm ni pun sedap....
ReplyDeletepergh, maiin celup2 dalam sambal tu yg sedap
Favourite betul sambal belacan.
ReplyDeleteBlog | The Grey Lines Between
Memang fancy!
ReplyDeletemarinated pakai sos cili dan tomato kf c je ye awak.. menarik idea nie..
ReplyDelete