Saturday, November 20, 2021

Sabtu lah Kekiter

 happy weekend semua
pa buat minggu ni??

saya so far so good
masih dalam masa bertenang
takda plan apa2 lagi tuk hari ni
baru pas layan movie
ni nak cari movie lain gak
or maybe nak cari drama korea baru
lama tak layan 

sekarang suasana is like.....

kucing yang tak sedar diri kucing
kertam dah berdengkur kencang




kiko lak keletihan kacau dak ava main game
tu dah tertido2 



if malam lak selalu camni

itam kat katil mak
tah ngapa kepala harus camtu
kang jatuh dari katil
percuma je terkehel leher




kiko teman dak ava
guardian angel konon
sendiri tido terkangkang
tak leh nak harap langsung!




aku dah mak lak baru abis makan
lunch + dinner
aku just masak sup ni
perisa tomyam
campur tepung jagung bagi sup likat
pastu campur telur sebiji
siap!!!
semangkuk aku makan
bersama petai!!!!!
seeeeedap



 


sekejap lagi adik2 dan anak2 dorang
nak mai menyerbu
memang kecoh lah nanti tu
harapnya aku sempat abiskan entry ni
sebelum dorang sampai


semingguan ni lak aku dok potpet potpet kat dak ava
minggu ni dorang ada penilaian UPKK
suruh dia ulang kaji
hendaknya main games saja saja saja

alhamdulilah semalam dah setel
ni ustaz dia share
mami im all pink!!!!
hah!!! baru perasaan
tudung pun pink ek
nampak gaya pink masih sinonim dgn dia lah tu
walau dia kata dah tak minat pink
heeheheee..




k tu dulu entry kali ni k
have a great weekend
stay safe!



zzzyy

9 comments:

  1. Ava minat warna apa pulak sekarang? Good luck untuk UPKK ye. Weekend ni ikutkan malas nak keluar tapi ada wedding terpaksa pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia suka color ungu dah sekarang ni sal, tapi tengok accessories pc pink tetap terpikat so adik belikan dia apa2 yang color pink. hahaa.. take care sal

      Delete
  2. Replies
    1. dah tak sedar diri kucing tu UG. dah rasa diri manusia kot 🤣

      Delete
  3. mata kucing tu sangat cerah dan bersinar-sinar

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak itam ni memang camtu, kecantikan dia terletak kat mata

      Delete
  4. rasa cam nak join kio guling2 je

    ReplyDelete

tq, peace :)