nah setelah agak sekian lama
akhirnya branch dibenarkan buat dinner kat hotel
sabtu, kat dynasty hotel
rindu nak berkumpul kembali
biasanya dalam setahun
akan ada sarawak northern region dinne
pastu branch dinner
dan kali ni
of cos semua masih under SOP ketat
sebelum dinner
memasing kena buat PCT Antigen test
negative baru boleh pergi
seriously the food of the night
not as good as expected
dimulai dengan cajun caeser salad
perut yang tengah lapar
agak tak happy mendapat sayur
[plus im not a vege person]
menu is course by course
style buffet masih belum dibenarkan
2nd menu is garlic bread
bersama cappucino of fresh mushroom soup
yang ni sedap
complain kenapa bagi bread sehiris je
hahahaa
kan tengah lapar
dihidangkan dengan seekor lamb bakar
portion pertama yang diberi
banyak lemak dan kurang masak
then aku pii ambik sendiri
boleh pilih yang masak
puas hati!!!
rasa ok je
sebab sos mushroom & blackpepper
main menu
grilled red snapper fillet with chicken toast
bersama egg noodle
tak sedap!!
ikan dry, tak terasa cheese nya
egg noodle pun tasteless
aku makan sikit je
lagipun
dah kenyang makan banyak lamb
diakhiri dengan mini agar2
tak sedap juga
semua test sebiji je
pastu tak makan lagi
just agar2 biasa diberi gula sikit
tak expect rasa makanan serba kekurangan
biasanya makanan dari dynasty hotel
selalu memuaskan
mungkin sebab pkp kot
pekerja kurang or chef bertukar
but overall mengecewakan
sebab we always go to dynasty hotel
for a great food
zzzyy
itulah tengok pun nampak tak best... mujur ada kambing tu kan
ReplyDeletetu lah Dana. skrg mknan semua ingredient nak dikurang tapi rega naik
Deletekalo dinner kat hotel duk byg sume mknan sedap2..
ReplyDeletensb baik ade kambing..
tu lah ezy tapi lately hotel pun mkanan makin tak sedap. effect pkp kot, semua nak jimat termasuk bahan
Deleteofis kami pun da start plan event / meeting di hotel.
ReplyDeletethis year xde. end of the year kan.
start januari hingga mac semua kertas cadangan dah anta utk kelulusan :)
Sayangnya kalau masak tak best. Nasib baik banyak makan lamb. Maybe chef lama dah takde. Ambil chef baru kurang pengalaman
ReplyDelete