Thursday, October 10, 2019

Ava and Mural


Tho dah kerap sangat pergi ke Bintang Megamall
tapi tak pernah lak terfikir nak bergambar kat sini
tengok orang2 di FB ramai yang post
so aritu melimpas sini
terus suruh dak ava bergambar






gambar bersama anak kawan
beza setahun je ava muda
kecik nya dia
hahahaaa





Nah kepala nak digigit dek dinasour



dapat melarikan diri
siap tangkap dinasour tu pula




dinasour hilang tah ke mana
happy ending
bergamabar bersama mickey mouse
pikacu dan lupa sapa nama




orang yang pandai ambik angle gambar
memang cantik lah gambar dengan mural ni
aku ni kurang mahir
main hentam kromo je


zzzyy


10 comments:

  1. Replies
    1. aah pandai orang lukis, lama dah kat situ, kali ni baru perasaan n teringin nak ambik gambar

      Delete
  2. cantik semua gambar-gambar tu, si Ava pun pandai buat gaya...

    takpe kecik sikit, nnti besar la bila makan maacam2

    ReplyDelete
    Replies
    1. dak ava suruh posing mmg gedik, dia mmg taknak mokmok .

      Delete
  3. Replies
    1. bebudak sekarang sis, tergedik2 juga part posing2 hehehee

      Delete
  4. ammi pun tak pandai ambil gambar... bawak anak-anak pergi 3D house bagai tapi gambar dorang jadi biasa2 je sbb mak bapak tak pandai nak handle camera haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ammi, dulu slalu ckp kat family, yalah camera pon kita tak canggih, adik marah, bkn tak canggih, tak reti nak snap je pung. hahahaa

      Delete
  5. kamek ingatkan tek ada orang narit ava dalam gambar last ya, rupanya tangan ava kedirik kat bahunya...hahahah...stitch ya kartun kaler biru, dalam cerita lilo n stitch

    ReplyDelete

tq, peace :)