Wednesday, October 9, 2019

Bila Perut Lapar


nahhhhh....
perut ni lapar tak mengira masa
tambah lagi aku ni
memang sanggup masak tho dah memalam
demi perut yang minta di isi

asalnya dinner tadi
makan sikit je sebab rasa masih kenyang
mana taknya kat office
dok terkunyah2 je

so dalam 11.15pm
perut kelaparan
mula nak ignore
then bila teringat telur goreng
aduh!
tanpa pandang belakang menuju dapur


menu:-
2 slide bake bread
sebiji telur goreng campur lada hitam
sekeping chicken ham
sekeping cheesedale
aku suka brand ayamas (ni sedap kat tekak aku)




bread disapu dengan mayonise
letak telur, cheese, ham




Nah....
gigitan pertama sudah memikat jiwa




gigitan kedua,
robek terus putih telur :D




ni dah selesai makan
perut senang hati senang
mata pun masih segar tho dah hampir 12midnite
pas buat entry ni
aku main game sekejap
pastu confirm  ngantuk


zzzyy

6 comments:

  1. Haha, perut harus diutamakan, tp aku malas mau masak sorang2 kalau lapar, lainlah kalau ada yang temankan, semangat makan lewat malam .. Lepas tu membebel kenapa gemuk ...hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu memang berkawan mkn mlm ni, mak yg selalu temankan, tah semlm malas lak dia. especially selalu lepas ramadhan, suka makan aft 12 midnite, tak best tido dlm perut klaparan :)

      Delete
  2. kul bape lah tidur tu yek, aku ni kul 9.30 dh menguap selalunya lps isyak je aku dh masuk tidur hehehhe... kadang perut tengah-tengah malam bg signal lapar pun aku ignore je hehehe...

    sedap betul tgk sandwish tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa if dah camni, supper memalam mmg kul 1 or 2 am lah tido.
      haha sedap sandwich simple tu. cukup rasa hehee

      Delete
  3. mun dah lapar lalu nang sik pedulik udah...hahahaha

    ReplyDelete

tq, peace :)