Monday, March 23, 2020

Lelaki memang legend




tengok ni kat FB
tak abis2 aku gelak

kan sekarang hanya ketua keluarga
yang boleh keluarga beli stok makanan
so ramai lah para somi2 ke pasaraya















nah panduan tuk kaum adam
barang2 asas dapur







zzzyy

13 comments:

  1. hahahaha tu la masa ni baru tau barang itu ini .. hikmah di sebalik covid hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa
      kan sis. baru tau susah senang jadi perempuan beli makanan terbaik tuk keluarga

      Delete
  2. Hahahaha, gelak Saya baca. Lawak bah.

    ReplyDelete
  3. macam-macam ragam bila ketua keluarga beli makanan. yang tak biasa tu. yang dah biasa rileks je membeli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaa... tu lah pasal

      ramai juga yang tau, adik2 saya mostly diorg tau sebab selalu join saya soping groceries

      Delete
  4. Hahahahah nasibla laki ku reti barang dpr semua hasil ajaran dan bebel selama 10tahun ni heheheh... sbb mmg dia yg selaly beli barang dpr

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang kan edy reti, time2 camni mmg amat perlu skill pandai membeli barang dapur tu

      Delete
  5. bhahaha diorang ni buat kelakar la time2 kalut ni..
    comel je masing2 clueless nak beli barang.. tapi ada hikmahnya lepas ni tahulah diorang barang2 dapur dgn lebih dekat..

    yaaang joyyy tu lawak hahaha..

    ReplyDelete

tq, peace :)