Monday, June 1, 2020

Marry Brown


since puasa hari tu
dah teringin nak makan marry brown
terbayang2 salad faberet

tapi baru arini membeli
tu pun sebab takda idea nak makan apa
perut lak berkeroncong
mana taknya
lately makan makanan raya 
dan BBQ je 
semalam last makan raya
ketupat dan kari ayam
arini off dulu
semua duk sibuk bergawai
meskipun gawai dan raya sama je
tak boleh berkumpul lebih dari 20 orang

aku duk rumah je arini
dak ava tengah sibuk buat cam AMSR




Fish and Chip



ayam 2 ketul
satu tuk aku
satu tuk dak ava





mashed potato 
faberet dak ava ni




vegetable salad tuk aku




fish nugget tuk dak ava




dah makan sehiris fish fillet
kenyang lak perut

bah bah bah
nak layan Iteawon Class dulu






9 comments:

  1. Last cheery makan marry brown tahun 2007, tu pun member belanja hahaha.giler lama dah Tu,mcm sedap ja menu dia

    ReplyDelete
  2. nanti trylah menu baru, salted egg. untuk pencinta telur masin mcm saya ni, memang sedap :)

    https://www.aerill.com

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak makan kat Marry Brown, lepas PKP la nak pergi ke situ.. Mesti ada banyak menu yang menarik...

    ReplyDelete
  4. Terliur pulak tengok si marry brown ni....lama tak kunjung ke sana.

    ReplyDelete
  5. Marry Brown sekarang ada menu best. Ada tengok youtuber makan macam best je

    ReplyDelete
  6. Samalah lama tak makan Marrybrown. Malas nak keluar.

    ReplyDelete
  7. Suka marrybrown punya bubur dan nuget.. tu je yang pernah rasa..hehehe..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah cuba fish n chip MB.Biasa order nasi dengan ayam tu je.

    ReplyDelete
  9. Permisi Ya Admin Numpang Promo | www.fanspoker.com | Agen Poker Online Di Indonesia |Player vs Player NO ROBOT!!! | Kesempatan Menang Lebih Besar,|| WA : +855964283802 || LINE : +855964283802

    ReplyDelete

tq, peace :)