Sunday, June 7, 2020

Our Time Together_Having Brunch




assalamualaikum
salam ahad semua
bagi yg bekerja, kerja elo2 naa
bagi yg cuti hjg minggu
selamat beristirehat
yang penting
semua harus stay safe yea

hari ni belanja sikit wefie bersama dak ava
tak sah if tak buat yang lucu2




ah kul  pagi
memasing belum mandi
tambah lah cuaca mendung kat luar
rehat2 sambil layan breakfast




hari ni try pan 
yang beli kat shopee aritu
so far so good
elok je tuk masak telur
cantik je bentuk dia dalam tu




pastu try lagi buat pancake
stil elok kejadiannya
sangat convinience





pastu seronok lak
readykan brunch
tuk sendiri dan dak ava


👇👇

yang ni tuk dak ava
2 pieces pancake
sebiji telur
1 slice of tuna bread




tuk sendiri
haruslah double up ek 
kecuali pancake
aku tak suka sgt makan




susu buat dak ava
coffee tuk aku
enjoying our brunch together




sebenar ni brunch orang malas masak
semua sekali dalam tu
kenyang!
pastu  guling2 tengok phone kembali
dalam kul 2pm baru mandi 🤣🤣





zzzyy



9 comments:

  1. waahhh...sedapnya... pagi tadi sarapan donut frozen aje. letih fikir nak masakkan apa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat sebab nak testing pan khas tuk goreng telur 😜
      if tak, mmg taktau nak buat apa tuk makan juga

      Delete
  2. Replies
    1. heheee..
      sesekali buat camni tukar selera

      Delete
  3. Makan simple2..klo mkn betsama dgn yg tersyg, sungguh menyelerakan

    ReplyDelete
  4. wahh senang kalau ada pan macam ni..nak beli jugalah.

    ReplyDelete
  5. Comel je pan tu. Jadi cantik je kejadiannya. Apa nama pan tu?

    ReplyDelete
  6. wah.. best.. best.. nak beli jugalah pan tu.. senang..

    ReplyDelete

tq, peace :)