Wednesday, January 22, 2020

Menang Voucher Marry Brown



masih ingat dengan entry



dan ada aku cerita
aku gigih join lucky draw diorang kan
kot2 dapat makan free setahun!
hahahaa




nah khamis dapat surat
yeah!!!
alhamdulilah
dapat voucher RM50 MB
oklah tu kan
boleh buat beli banyak
vegetable salad dia 
tu kan faberet aku 




tapi ayam dia ni yang melambai2 lak
isssk2
kena pergi masa perut dah kenyang ni 
so boleh layan salad je
heheeee
takpa2 masih panjang validation date dia
sampai aug'20
masih banyak masa fikir nak makan apa
不不不不不不




zzzyy



12 comments:

  1. woow tahniah zzyyy,... seronok nye.. ada kawan ummi selalu join contest. n murah rezeki dia selalu menang pulak tu.huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis. alhamdulilah. tak sangat dapat lak ni.
      murah rezeki kwn siqin tu kan

      Delete
  2. Wah.. Tahniah.. Untung badan, dapat makan free RM50 alhamdulillah.. kita ni entah bila gigih nak join giveway..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. alhamdulilah rezeki sis. saja suka2 join, tak sangka boleh menang lak. saya if syarat senang ok je join, if rumit perlu itu ini mmg taknak lah

      Delete
  3. aduuu nyaman yaa...mun kamek pun beli ayam jak 1 buket..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyaman arrr. yalah dah plan mau ngembak cdak family makan di sia ujg minggu kelak

      Delete
  4. Replies
    1. tq sis.
      if aku beli vege salad dia rm50 ni byk tu

      Delete
  5. Wahh tahniah. Dapat jimat dah kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aiman
      aah jimat n boleh belanja family ni

      Delete
  6. untung la.
    kebetulan MB ada fortune burger, kan.
    wajib merasa tu :)

    ReplyDelete
  7. Nama: __ Hendi Zikri Didi
    Bandar: _______________ Melacca
    pekerjaan: _ Pemilik perniagaan
    Sebarang notis: ____ hendidi01@gmail.com

    Halo semua, sila berhati-hati tentang mendapatkan pinjaman di sini, saya telah bertemu dengan banyak peminjam palsu di internet, saya telah menipu saya hampir menyerah, sehingga saya bertemu seorang rakan yang baru saja memohon pinjaman dan dia mendapat pinjaman tanpa tekanan, jadi dia memperkenalkan saya kepada legitamate AASIMAHA ADILA AHMED LOIR FIRM, saya memohon Rm1.3 juta. Saya mempunyai pinjaman saya kurang dari 2 jam hanya 1% tanpa cagaran. Saya sangat gembira kerana saya diselamatkan daripada mendapatkan hutang miskin. jadi saya nasihat semua orang di sini memerlukan pinjaman untuk menghubungi AASIMAHA dan saya memberi jaminan bahawa anda akan mendapat pinjaman anda.

    Pusat Aplikasi / Hubungi
    E-mail: ._________ aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    WhatsApp ____________________ + 447723553516

    ReplyDelete

tq, peace :)